"Smart Mini Terrarium" yang PERTAMA di dunia!

Apa itu “Terrarium”? Terrarium biasanya sebuah balang kaca kecil yang mengandungi tanah dan juga tumbuhan kecil yang tertutup. Bagaimanapun “terrarium” tidak semestinya tertutup, ia juga boleh dibuka dan didedahkan kepada cahaya matahari dan juga kepada keadaan sekitar yang sesuai.

OrchidBox memperkenalkan “internet-connected” mini Smart Garden yang pertama di dunia.

OrchidBox “smart mini” terrarium sangat sesuai untuk dijadikan perhiasan dan juga object yang boleh menghasilkan mood selesa di tempat kerja atau di rumah. Pemilik “smart mini” terrarium tidak perlu meluangkan masa yang banyak untuk menjaga dan mengurus tumbuhan unik ini sebaliknya OrchidBox akan menghantar notifikasi masa untuk memberikan sedikit tambahan air dan juga proses tumbesaran tumbuhan unik ini.

OrchidBox telah mendaftarkan patent untuk mereka “ruang tumbuhan” untuk tumbuhan unik ini bagi memastikan tiada yang setara dengan produk ini di pasaran.

Sebelum ini, untuk memiliki atau menerokai hobi yang unik ini anda memerlukan kos yang mahal. Tidak dengan ciptaan OrchidBox yang terkini, dengan kos yang rendah hanya dengan “plug-and-play” anda bole letakkan di rumah atau di temp at kerja.

OrchidBox mempunyai aplikasi pintar sendiri bagi mengawasi proses tumbesaran dan mampu menghasilkan apa-apa jenis tumbuhan yang muat di dalam balang kaca yang unik ini.

Enthusiast

Written by eppylio

Story MakerStory MakerYears Of MembershipYears Of MembershipStory Maker